Bàsquet

LLIGA BÀSQUET – TOTSJUGUEM

Durant la temporada 2023-2024 les categories que tindrem serà: Baby – Escoleta – Prebenjamí – Benjamí.

Inici de la competició: 29 de setembre – 30 de setembre
El Consell Esportiu d’Osona potencia un sistema de competició que posa en valor els comportaments d’esportistes, entrenadors/es i familiars durant els partits a les seves competicions, per més informació Tots Juguem.

Comarca

Osona

Horari

Dissabte i diumenge

Edat

De 3 a 8 anys

There is no Event

FAQ

's

Preguntes freqüents sobre el bàsquet

Tots els resultats i classificacions es troben a la web totsjuguem.cat o clicant a la competició-resultats.
Tots els clubs estan obligats a dir els horaris el dilluns per tal de poder informar els coordinadors al dimarts previ al partit
La normativa vigent és la que consta en aquesta mateixa pàgina i totes els cubs i àrbitres estaran obligats a complir.
Comunicat d’accident Cobertura només per accidents esportiu. En cas d’urgència el lesionat pot optar per:
  • Trucar al telèfon de Mutuacat: 938 895 388 (atenció 24h)
  • Anar directament a qualsevol dels Centres mèdics concertats (Recomanem trucar prèviament per evitar cap problema, d’aquesta manera Mutuacat ja obre el expedient i recomana el centre més adient al lesionat) CENTRE MEDIC MANLLEU, S.L. -MANLLEU FUNES SANCHEZ, LAURA -TARADELL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC -VIC CONSULTORI BAYES VIC, S.L.U. -VIC ESPECIALITATS MEDIQUES VIC, S.L.- VIC GNES. JOSEFINES DE LA CARITAT (CLINICA ST. JOSEP) -VIC TRAUMA OSONA, S.L.U. –VIC
  • Enviar comunicat d’accident a administracio@ceosona.com.
  • Un cop el Consell Esportiu i el centre mèdic tingui el comunicat tramitat, Mutuacat enviarà un correu a la família amb les credencials i l’enllaç a la plataforma de per seguir la gestió del lesionat.
  • Per les visites i/o proves posteriors a la visita d’urgències caldrà tenir l’autorització que quedarà penjada a la plataforma de Mutucat unes 48 hores després d’haver penjat la documentació de la urgència.
En cas d’accident dental:
  • El lesionat ha d’anar al dentista de lliure elecció, abonar les factures i sol·licitar reemborsament a Mutuacat, a la mateixa adreça de correu electrònic on han de sol·licitar-se les autoritzacions.
  • S’ha d’adjuntar la factura, comunicat d’accidents, justificant de pagament i número de compte corrent on abonar l’import. Mutuacat abonarà les factures fins al límit que consta en el títol.
Un cop els calendaris establerts es farà una segona volta per allargar fins a final de maig principi de juny