Copa Osoning Trail Run Kids

Copa Osoning Trail Run Kids

#VIULACOPA
És una lliga de curses de muntanya escolars no competitiva que vol donar valor al trail running per tots aquells nens i nenes que estimen el món de la muntanya.

Comarca

Osona

Horari

Dissabte i diumenge

Edat

De 4 a 18 anys

Calendaris

Temporada 23-24

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum blandit efficitur volutpat. Duis in risus non turpis hendrerit facilisis. Nulla pulvinar lobortis est, ut fermentum ex mollis ac.

FAQ

's

Preguntes freqüents sobre el futbol

Comunicat d’accident

Cobertura només per accidents esportiu.
En cas d’urgència el lesionat pot optar per:

 • Trucar al telèfon de Mutuacat: 938 895 388 (atenció 24h)
 • Anar directament a qualsevol dels Centres mèdics concertats (Recomanem trucar prèviament per evitar cap problema, d’aquesta manera Mutuacat ja obre el expedient i recomana el centre més adient al lesionat)
  CENTRE MEDIC MANLLEU, S.L. -MANLLEU
  FUNES SANCHEZ, LAURA -TARADELL
  CONSORCI HOSPITALARI DE VIC -VIC
  CONSULTORI BAYES VIC, S.L.U. -VIC
  ESPECIALITATS MEDIQUES VIC, S.L.- VIC
  GNES. JOSEFINES DE LA CARITAT (CLINICA ST. JOSEP) -VIC
  TRAUMA OSONA, S.L.U. –VIC
 • Enviar comunicat d’accident a administracio@ceosona.com.
 • Un cop el Consell Esportiu i el centre mèdic tingui el comunicat tramitat, Mutuacat enviarà un correu a la família amb les credencials i l’enllaç a la plataforma de per seguir la gestió del lesionat.
 • Per les visites i/o proves posteriors a la visita d’urgències caldrà tenir l’autorització que quedarà penjada a la plataforma de Mutucat unes 48 hores després d’haver penjat la documentació de la urgència.

En cas d’accident dental:

 • El lesionat ha d’anar al dentista de lliure elecció, abonar les factures i sol·licitar reemborsament a Mutuacat, a la mateixa adreça de correu electrònic on han de sol·licitar-se les autoritzacions.
 • S’ha d’adjuntar la factura, comunicat d’accidents, justificant de pagament i número de compte corrent on abonar l’import. Mutuacat abonarà les factures fins al límit que consta en el títol.