Futbol

LLIGA FUTBOL BASE – TOTSJUGUEM

Durant la temporada 2023-2024 les categories que tindrem serà: Escoleta – Prebenjamí – Benjamí – Aleví – Infantil – Cadet en categories masculines, i en femení tindrem Benjamí , Aleví, Infantil i Cadet.

Inici de la competició: 30 de setembre – 1 d’octubre
El Consell Esportiu d’Osona potencia un sistema de competició que posa en valor els comportaments d’esportistes, entrenadors/es i familiars durant els partits a les seves competicions, per més informació Tots Juguem.

Comarca

Osona, Ripollès, Bages, Garrotxa, Vallès

Horari

Dissabte i diumenge

Edat

De 3 a 16 anys

Calendaris

Temporada 23-24

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum blandit efficitur volutpat. Duis in risus non turpis hendrerit facilisis. Nulla pulvinar lobortis est, ut fermentum ex mollis ac.

FAQ

's

Preguntes freqüents sobre el futbol

Forma el teu equip amb un mínim de 8 jugadors.

Decideix el teu delegat perquè es possi en contacte amb el Consell Esportiu d’Osona (744 480 621).

Enviar el link d’inscripció els teus companys perquè puguin tramitar la seva fitxa de forma personal.

Tots els jugadors s’han de relacionar amb un equip, si tens ganes de jugar i no tens equip enviar un correu a estera@ceosona.com i farem arribar la teva sol·licitud als equips inscrits per si algun d’ells et pot incorporar.
Els partits es disputarant de dilluns a divendres a partir de les 20.30, als pavellons de Vic i Sant Julià de Vilatorta.

En el preu d’inscripció entra una assegurança esportiva individual per cada jugador per totes aquelles lesions que succeeixin durant els partits del Torneig Comarcal. Aquesta assegurança és privada i s’haurà de seguir el protocol marcat.

També inclou les despeses de gestió, lloguer d’instal·lacions i pistes, més el cost dels arbitratges de tot el torneig.

Tots els resultats i classificacions es troben a la web totsjuguem.cat
Cada 3 setmanes treiem les noves jornades, i només es pot demanar canvi de dia i hora o suspendre el partit una setmana abans per tal de tenir temps de reorganitzar la setmana.
  • Trucar al telèfon de Mutuacat: 938 895 388 (atenció 24h)
  • Anar directament a qualsevol dels Centres mèdics concertats (Recomanem trucar prèviament per evitar cap problema, d’aquesta manera Mutuacat ja obre el expedient i recomana el centre més adient al lesionat)

    CENTRE MEDIC MANLLEU, S.L. -MANLLEU

    GNES. JOSEFINES DE LA CARITAT (CLINICA ST. JOSEP) -VIC

La normativa vigent és la que consta en aquesta mateixa pàgina i totes els cubs i àrbitres estaran obligats a complir.